Svenska
Gamereactor
nyheter
Metroid Dread

Switch och Metroid Dread säljer väldigt bra

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Nintendo höll sitt kvartalsmöte i vecka avslöjade de att Switch fortsätter att sälja ofattbart bra, och detta gäller tydligen en av deras deras klassiska serier likaså. Amerikanska NPD Group har presenterat vilka spel och konsoler som sålde bäst i USA i oktober, och man kan lugnt utgå från att Nintendo kommer fira med mazariner och Loranga i helgen.

Switch var nämligen återigen månadens bäst säljande konsol (något den varit i 33 av de 34 senaste månaderna) - och Metroid Dread hade seriens bästa lansering någonsin. Nintendo of America-chefen Doug Bowser säger att det såldes över 854 000 exemplar under de första tre veckorna.

Metroid Dread lyckades dock inte klara konkurrensen från Far Cry 6 och Back 4 Blood som kom etta och tvåa på de amerikanska försäljningslistorna. Å andra sidan finns dessa spel till fem format (PC, Playstation 4/5, Xbox One och Xbox Series S/X mot bara Switch för Metroid.

Metroid Dread

Relaterade texter

Metroid DreadScore

Metroid Dread

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

19 år är en lång tid att längta efter en uppföljare, men nu är Metroid Dread äntligen redo att landa på Nintendo Switch till fansens stora jubel. Frågan är bara om det har varit värt väntan...

7
Redax Ritar: Samus Aran

Redax Ritar: Samus Aran

ARTIKEL. Skrivet av Petter Hegevall

Redaktionen ritar vidare... Eller, ritar och ritar. Kluddar ur minnet och skämmer ut sig, heter det nog snarare. Den här gången är det Metroid-hjältinnan som står på agendan...Loading next content