Svenska
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Switch-versionen av Hogwarts Legacy visas äntligen upp i en ny trailer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att lajva trollkarl eller häxa har blivit en betydligt enklare aktivitet under 2023, i och med att Hogwarts Legacy, som är baserat på JK Rowlings magiska värld, äntligen släpptes på marknaden den 10:e februari. Det var dock inte alla som fick ta del utav det roliga från start. De som tänkte avnjuta sin magiska resa på antingen Playstation 4 eller Xbox One fick vänta på sitt brev till den 5:e maj medan Switch-publiken faktiskt väntar än idag.

Men den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge och snart är dessutom Nintendo-spelarnas långa väntan över för redan på tisdag den 14:e november anländer Hogwarts Legacy till slut till Nintendo Switch, nio månader efter den ursprungliga premiären. Vi kan dessutom meddela att det nu har släppts en trailer som visar upp vad som verkar vara en kraftigt nedbantad version, sett till det visuella.

Det är dock inte så konstigt att både upplösning, karaktärsmodeller och rendering har fått sig en rejäl känga under arbetet med Switch-utgåvan då det förstås handlar om en sju år gammal konsol som var tekniskt svagare än konkurrensen redan när den först släpptes. Tvärtom kan det vara värt att imponeras över att en såpass omfattande värld går att få in i den lilla hybridkonsolen, trots en del uppenbara kompromisser.

Hogwarts Legacy släpps som sagt till Nintendo Switch den 14:e november. Trailern i fråga finner du nedan och vill du färska upp minnet om vad Jonas Mäki tyckte om sin tid på Hogwarts kan du klicka här.

HQ
Hogwarts Legacy

Väntar du också på Switch-versionen?

Relaterade texter

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nästan två år senare än det ursprungligen var tänkt, är det nu dags att få prova på livet som Hogwarts-student. Är detta den definitiva Harry Potter-simulatorn? Slytherin-fantasten Mäki har recenserat...Loading next content