Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
L.A. Noire

Take-Two mycket nöjda med sina Switch-satsningar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Varenda tredjepartsutgivare hare fått upp ögonen för Switch och även de som normalt aldrig jobbar med Nintendo har tvingats krypa till korset för att hårdsatsa på hybridenheten. En av dem som vi normalt inte ser till Nintendo-konsoler så ofta är Take-Two, som dock släppte sitt L.A. Noire till Switch i november förra året.

Nu säger högste chefen Strauss Zelnick i en intervju med Games Industry att det är något som gav mersmak och att de är nöjda med Switch-resultaten hittills samt att "what we've put out so far has been successful".

Därmed verkar det som att vi kan räkna med ännu fler spel från Take-Two till Switch framledes. Vågar vi rent av drömma om något från Rockstar...?

L.A. Noire

Relaterade texter

L.A. Noire: Complete EditionScore

L.A. Noire: Complete Edition

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

PC-versionen må vara sen till kalaset, men den har å andra sidan tagit med sig extra godsaker. Oskar förklarar varför Team Bondi-mästerverket L.A. Noire gör sig allra bäst på PC...Loading next content