Svenska
Gamereactor
nyheter
Tales of Arise

Tales of Arise läggs till i Game Pass redan idag

Microsoft hade en överraskning kvar åt oss denna månad, och adderar nu det mycket efterlängtade singleplayer-rollspelet Tales of Arise...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tidigare denna månad kunde vi berätta om vilka spel som skulle släppas till Game Pass fram till och med den 20 februari. En fin månad, men tydligen tänkte Microsoft göra den ännu bättre, och har därför lagt till ett spel till i listan som släpps redan idag.

Det är Bandai Namcos hyllade rollspel Tales of Arise, som faktiskt initialt uppgavs vara på väg denna månad, men som sedan togs bort av oklar anledning (och nämndes inte i vår artikel ovan). Men nu har de tydligen bestämt sig för att alla Game Pass-prenumeranter ska få uppleva äventyret som kretsar kring de båda världarna Dahna och Rena, och hur två protagonister ska få slut på osämjan mellan dem.

Tales of Arise blev väldigt hyllat och sålde över två miljoner exemplar när det begav sig, och även vi delade ut ett mycket högt betyg. Titeln läggs även till i Playstation Plus Extra under dagen.

Tales of Arise
Underbar värld, härliga karaktärer och ett fint spelsystem.

Relaterade texter

Tales of AriseScore

Tales of Arise

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Joakim har försökt rädda världen från fantasy-rasism, dödat mängder med scifi-vargar samt utsatt sig för världshistoriens mest uppskruvade stridssystem. Tales of Arise är betygssatt...Loading next content