Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto


Tävlingar

Sortering: Alla / Aktiva / Klar

Vinn Little Nightmares-paket

Eftersom den andra expansionen till svenskutvecklade skräck-äventyret Little Nightmares nu har släppts tänkte vi lyxa till det lite och tävla ut ett paket innehållande Deluxe Edition-versionen av titeln (PS4) samt en limiterad, officiell regnrock samt en tygpåse och en nyckelring. Allt kan du kamma hem genom att endast svara rätt på tre enkla frågor om titeln i sig. Lycka till!

Vinn Project Cars 2 till valfritt format!

Det är alldeles strax dags för Slightly Mad Studios stekheta uppföljare att rulla ut på spelhyllorna och efter att ha delat ut betyget 8/10 under gårdagen är vi redo att tävla ut en hel kappsäck med spel som vi fått skickade till oss från Bandai Namco. Du vinner spelet, en nyckelring samt en Project Cars 2-mössa som du kan bära när du spelar (och på köpet kommer du naturligtvis att svettas som en liten mink). Det enda du behöver göra för att ha chans att kamma hem rubbet - är att svara rätt på tre stycken frågor om spelet.

Vinn Marvel vs Capcom: Infinite - Steelbook Edition

Stekheta Marvel vs Capcom: Infinite har väl knappast gått något förbi, här klappar Hulken, Chun-Li och Mega Man samt en rad andra Marvel- och Capcom-figurer varandra på truten av hjärtats lust. Vi ger er nu chansen att vinna ett ex till valfritt format. Besvara bara dessa tre frågor samt välj format och du är med och tävlar.

Vinn Destiny 2: Collectors Edition

Activision och Bungie har precis släppt lös ett av årets överlägset mest efterlängtade titialr och efter att ha delat ut vårt näst högsta betyg till Destiny 2, är vi nu redo att tävla ut ett Collectors Edition till valfritt format. Det enda du behöver göra är att svara rätt på tre stycken frågor om spelet nedan.

Vinn Guardians Vol 2 + massa Guardians-prylar

Gängets äventyr fortsätter i Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 2, där de färdas i kosmos yttersta gränsland. Guardians-gänget måste kämpa för att hålla ihop sin nyfunna familj när de nu börjar nysta i mysteriet kring vilka som är Peter Quills riktiga föräldrar. Nu kan du vinna filmen på Blu-ray samt ett prylkit direkt från Disney innehållande en keps, nyckelring, mobilskal till Iphone 6 (eller 7), pins och ett anteckningsblock. Det enda du behöver göra är att svara rätt på tre stycken frågor om filmen. Lycka till!