Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Valorant

Team Liquid och FunPlus Phoenix har redan eliminerats från Valorant Champions 2023

Elimineringar har börjat.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

De två första lagen som åker hem från Valorant Champions 2023-turneringen har avgjorts. De två första elimineringarna har gått igenom, och det innebär att Team Liquid och FunPlus Phoenix inte längre kommer att tävla i den främsta tävlingen.

Detta kommer efter att båda lagen slutade döda sist i sina respektive grupper och sedan misslyckades med att besegra sin motsatta knockoutrival i elimineringsspelet. Eftersom det finns fyra grupper kan vi förvänta oss fler knockout-spel senare idag, med nästa på gränsen till eliminering är:


  • KRÜ Esports mot jättar

  • Zeta Division mot NRG

Vinnarna av dessa matcher kommer att gå vidare till en avgörande match där de kommer att kämpa för en plats i slutspelsfästet, som LOUD och T1 för närvarande håller på att göra efter att ha överlevt sina egna knockout-spel.

Valorant

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...Loading next content