Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Valorant

Team Vitality har meddelat sin nya Valorant huvudtränare

Den fullständiga listan kommer att tillkännages i framtiden.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Team Vitality är en av få organisationer som har utsetts till ett partnerlag för Valorant Champions Tour för 2023 och framåt, och med detta är fallet börjar vi nu höra om lagets lista.

Särskilt i det här fallet har vi lagets huvudtränare att rapportera om, där den plikten faller på Salah "Salah" Barakat. Som noterats i ett tillkännagivande blogginlägg kommer Salah att använda en ledarstil som använder öppen kommunikation för att kunna "fixa bristerna mycket snabbare" och för att "höja vårt nivåspel", som han uttrycker det.

När det gäller Team Vitalitys faktiska team kommer det att meddelas i framtiden, eftersom allt vi får veta just nu är att Salah och organisationen "arbetar hårt med det".

Valorant

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...Loading next content