Svenska
Gamereactor
nyheter
Tekken 8

Tekken 8 har fått ett lanseringsdatum

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mii-liknande karaktärer, Yoshimitsus utseende, 32 slagskämpar från start. Det finns mycket att prata om när det gäller den senaste trailern för Tekken 8, som nu också har fått ett lanseringsdatum. Det som många nog höjer på ögonbrynen åt är singleplayer-läget som presenterades. Arcade Quest, som det kallas, låter spelarna skapa små, söta avatarer som inte liknar något vi hade räknat med från spelet. Berättelsen kommer sedan handla om den klassiska arkadscenen i genren.

Yoshimitsu är en av de mer klassiska karaktärerna och det kändes nästintill uppenbart att han skulle dyka upp även i Tekken 8, men nu har vi också fått oss en titt på det evigt skiftande utseendet. Det är relativt svårt att beskriva och det är nog bäst att du kollar in trailern själv. Shaheen, Steve, Leo, Dragunov, och en Kuma med tjusigt pannband och robotfisk avslöjades också.

När kommer vi då få spela nästa del i serien? Den 26:e januari är det dags på PC, Playstation 5, och Xbox Series X/S. Ryktet från tidigare idag visade sig alltså vara två dagar för tidigt.

Tekken 8
Björnes magasin.
Tekken 8
Tekken: Mii Edition.

Relaterade texter

Tekken 8Score

Tekken 8

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Soul Calibur får ursäkta, men Bandai Namcos allra främsta strykpåsar är nu tillbaka för att återigen banka varandra sönder och samman...

Tekken 8 är mäkta poppis på Steam

Tekken 8 är mäkta poppis på Steam

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Bandai Namcos slagsmålspåse går som tåget på Steam och har med lätthet sprungit om föregångaren i popularitet - med råge. I skrivande stund är spelarbasen närmare 50 000,...Loading next content