Svenska
Gamereactor
nyheter
Tekken 8

Tekken 8 har sålt över två miljoner exemplar

Bandai Namcos strykfest har sålt så bra att de själva är förvånade och bara tre veckor efter premiären passerar det två miljoner...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det senaste året har varit ett lysande år för alla som älskar fightingspel, med Street Fighter 6, Mortal Kombat 1 och Tekken 8 som släpptes inom loppet av sju månader. Alla var bra titlar med positiva recensioner och de har även sålt väldigt mycket, men det verkar som att Tekken 8 kan bli den största succén av dem alla.

Medan Street Fighter 6 redan har nått tre miljoner sålda exemplar på sex månader, nådde Tekken 8 över två miljoner sålda exemplar på bara tre veckor. Enligt Bloombergs teknikreporter Takashi Mochizuki har denna siffra till och med överraskat Bandai Namco själva och överträffat deras förväntningar.

Om du inte spelat Tekken 8 ännu bör du kolla in vår recension där vi förklarar varför du bör göra det. Men om du redan är med i Iron Fist Tournament - vad tycker du om Tekken 8 så här långt?

Tekken 8
Det går riktigt, riktigt bra för Tekken 8.

Relaterade texter

Tekken 8Score

Tekken 8

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Soul Calibur får ursäkta, men Bandai Namcos allra främsta strykpåsar är nu tillbaka för att återigen banka varandra sönder och samman...Loading next content