LIVE
HQ
logo hd live | Children of the Sun
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Svenska
   Gamereactor
   nyheter
   Terminator: Survivors

   Terminator: Survivors låter som ett drömspel för fansen

   Har du någonsin undrat om du skulle kunna överleva i en värld fylld av Skynets maskiner? Snart får du din chans att bevisa det...

   Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

   * Obligatoriskt att fylla i

   Alla som har sett Terminator-filmerna har nog frågat sig själva om de skulle överleva i en värld där Skynet tagit över makten, och därför är det lite märkligt att så få spel lyckas skildra hur farligt och svårt det skulle vara. Det är det som gör Terminator: Survivors så spännande.

   Den första trailern för Terminator: Survivors börjar på ett så generiskt sätt att det ser ut som vilket annat överlevnadsspel med öppen värld som helst, men det blir snabbt tydligt att det erbjuder något nytt. Nacon Studio Milans äventyr utspelar sig nämligen i efterdyningarna av Judgment Day. Du och upp till tre andra spelare ska utforska en stor öppen värld samtidigt som ni letar efter resurser, material och information samt även andra överlevare till er bas. Inte direkt någon lätt uppgift när olika typer av Skynet-maskiner är på jakt efter mänskliga överlevare. Lägg till det faktum att andra mänskliga fraktioner desperat söker efter samma saker som du och är villiga att döda för sin sak - och du har en mycket lovande premiss.

   Även om trailern inte innehåller något gameplay-material kommer vi inte behöva vänta länge för att få se om spelet lever upp till idén, eftersom Terminator: Survivors lanseras via Early Access den 24 oktober innan det kommer till Playstation 5 och Xbox Series "later".

   HQ
   Terminator: Survivors
   En sjukt mörkt framtid väntar dig.

   Relaterade texter   Loading next content