Svenska
Gamereactor
nyheter
Wii Fit U

Testa en månad gratis i Wii Fit U

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Wii Fit U släpps först den 7 december, men redan den 1 november kan du testa en månad gratis om du äger Nintendo Wii U och en balance board.

Vill du därefter fortsätta hålla dig i form (med Nintendo) behöver du skaffa en pryl som kallas för Fit Meter till en kostnad av 19,99 dollar. Prylen ska du därefter bära med sig under dagen så att den kan samla på sig data gällande hur du rör dig under dagarna.

Snarare än att enbart räkna steg kommer Fit Meter att hålla koll på om du går i trappor eller "sprungit uppför ett berg"(!) för att med större exakthet kunna avgöra hur många kalorier du har bränt.

I ett pressutskick poängterar Nintendo att erbjudet om en kostnadsfri månad löper på från och med den 1 november till och med den 31 januari nästa år, så att du kan ta ut dina 31 dagar när du vill.

Wii Fit U

Relaterade texter

Wii Fit U drabbat av mindre försening

Wii Fit U drabbat av mindre försening

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Nintendo låter meddela att kommande Wii Fit U tyvärr drabbats av en mindre försening. Istället för att släppas i butik den 6 december som först var planerat är det nu den...

Testa en månad gratis i Wii Fit U

Testa en månad gratis i Wii Fit U

NYHET. Skrivet av Oskar Nyström

Wii Fit U släpps först den 7 december, men redan den 1 november kan du testa en månad gratis om du äger Nintendo Wii U och en balance board. Vill du därefter fortsätta...Loading next content