Svenska
Gamereactor
nyheter
Tetris Effect: Connected

Tetris Effect: Connected släpps lagom till Xbox Series X-premiären

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I veckan har Microsoft utannonserat premiärdatum för både Xbox Series S och X, vilka kommer den 10 november. Efter det har det börjat välla ut spel som nu fått samma premiärdatum (inte minst från Ubisoft som flyttade tillbaka premiären av Assassin's Creed Valhalla en vecka).

Nu har Enhance bestämt sig för att göra detsamma med Tetris Effect: Connected, vilket nu bekräftas vara en lanseringstitel för Xbox-konsolerna (kommer även PC). Spelet erbjuder flera multiplayer-lägen, av vilka framför allt Connected känns intressant. Där vankas Tetris i co-op med målet att besegra bossar, vilket låter hur kul som helst.

Gillar du stilistisk Tetris, lokal multiplayer och grafik som körs i 4K samt rullar på i 60 bilder per sekund - så bör du alltså kolla in detta. Chansen är hygglig att du inte ens behöver betala extra för det, då spelet ingår med Xbox Game Pass från dag ett.

Om du har original-Tetris Effect till Playstation 4 eller Oculus, så kommer Tetris Effect: Connected släppas som en uppdatering lagom till sommaren nästa år.

Tetris Effect: Connected
Tetris Effect: Connected
Tetris Effect: Connected
Tetris Effect: Connected
Tetris Effect: Connected

Relaterade texter

Tetris Effect: ConnectedScore

Tetris Effect: Connected

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

De ryska klossarna är tillbaka, och nu finns möjligheten att spela tillsammans med vänner och främlingar. Joakim har hårdtestat Xbox Series X-versionen av Tetris Effect: Connected...

Sjufaldig Tetris-världsmästare har dött

Sjufaldig Tetris-världsmästare har dött

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Tetris släpptes som bekant ursprungligen år 1984, men det är lika populärt än idag och bara under de två senaste månaderna har vi kunnat avnjuta nya spel som Tetris...Loading next content