Svenska
Gamereactor
nyheter
The Callisto Protocol

The Callisto Protocol har nått guldstatus

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nu är det äntligen färdigt, Striking Distance Studios första spel Callisto Protocol. Det har nu nått guld vilket betyder att utvecklingen av spelet har kommit så långt att det kan printas på skiva vilket känns skönt med tanke på att spelet är planerat att släppas den 2:a december. Och i dessa dagar när spel ständigt blir framskjutna får det oss som längtar efter att få rymma från fängelset Black Iron på Jupiters måne att pusta ut.

Glen Schofield som som är grundare av studion och chefsproducent avslöjade att han och de andra utvecklarna jobbat upp till 15 timmar om dagen sju dagar i veckan för att hinna färdigt med spelet så är det kanske inte så konstigt att de ligger bra till i utvecklingen. En till god nyhet är att Striking Distance nu har bekräftat att spelet kommer släppas med "Performance Mode" vilket kommer bli fint som snus. Nu kan vi bara börja räkna dagarna tills vi får uppleva spelet bakom vår handkontroll från mannen som gav oss Dead Space och som nu kommer ge oss ytterligare en orsak att aldrig vilja sätta vår fot i rymden i verkliga livet. Men jag som personligen är ett stort fan av Alien-filmerna vet ju redan det, det är ju där ute ingen hör oss skrika.

The Callisto Protocol
Vi längtar efter att få känna andedräkten från rymdmonster igen centimeter från vårat egna nylle
The Callisto Protocol
Redan klart, i god tid!

Relaterade texter

The Callisto ProtocolScore

The Callisto Protocol

RECENSION. Skrivet av André Lamartine

André har fått se oroväckande många dödsanimationer i Striking Distances hett efterlängtade actionskräckis och har delat ut betyg...Loading next content