Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
The Callisto Protocol

The Callisto Protocol kräver betalning för nya dödsscener

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Spel som Dead Space och Tomb Raider har visat att det kan vara ganska fränt att se sin karaktär död på många olika sätt, så det är inte konstigt att den här delen varit en stor del av The Callisto Protocol-marknadsföringen med tanke på att döden är synnerligen närvarande. Tyvärr utnyttjas detta på sätt vi misstänker inte lär uppskattas av alla.

The Callisto Protocols Steam-sida har uppdaterats för att inkludera information om säsongspasset och således vet vi bland annat att du får tolv nya dödsanimationer genom att köpa det. Detta noteras i avsnittet som också nämner att du får en extra hög svårighetsgrad - ett udda val med tanke på många spel nuförtiden ger oss sådant innehåll gratis.

Utöver det får vi också ett slags Horde-liknande läge där målet är att besegra vågor av fiender, samt tillgång till några ytterligare kostymer, dödsanimationer för fiender och naturligtvis en berättelseexpansion.

The Callisto Protocol

Relaterade texter

The Callisto ProtocolScore

The Callisto Protocol

RECENSION. Skrivet av André Lamartine

André har fått se oroväckande många dödsanimationer i Striking Distances hett efterlängtade actionskräckis och har delat ut betyg...Loading next content