Svenska
Gamereactor
nyheter
The Division 2

The Division 2 skulle ursprungligen inte få mer än två års support

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi kunde visserligen bara igår rapportera om att vi inte bör räkna med The Division 2 till Playstation 5 och Xbox Series, vilket definitivt kan tolkas som att utgivaren Ubisoft inte planerar att framtidssäkra sin looter shooter den närmsta tiden. Däremot fortsätter den vanliga supporten, så som patchar och buggfixar, att stadigt rulla in. Så har dock inte alltid varit planerna.

Den ursprungliga idén, framkommer det i en ny intervju, var att klippa bandet med The Division 2 redan 2020, inte ens två år efter släpp. Spelets Creative Director Yannick Banchereau berättar för sidan MP1st att det sedermera skrotade beslutet aldrig grundades i mottagandet, utan att Massive Entertainment spåddes bli alltför upptagna av utveckla sitt nya Star Wars-spel.

Det fanns helt enkelt inte folk nog till att ge spelet den uppmärksamhet det behövde, men när The Division 2 slog igenom på bred front med Warlords of New York-expansionen i mars 2020, så bestämde sig Ubisoft slutligen för att dela upp supporten mellan dels Massive, dels Ubisoft Bucharest. Resten är historia, och idag tuffar The Division 2 på i sakta mak. Frågan är, förstås, hur framtiden kommer se ut.

The Division 2
Är du glad att Ubisoft inte ströp supporten?

Relaterade texter

The Division 2Score

The Division 2

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

The Division 2 är till mångt och mycket en försiktig utveckling av det första spelet, men lika roligt och lika beroendeframkallande som förra gången. Andreas har patrullerat Washington D.C och försökt rädda de som räddas kan...

Jag hatar The Division 2

Jag hatar The Division 2

ARTIKEL. Skrivet av Patrik Severin

Jag såg fram mot The Division innan vi fick se det i rörelse. Men jag kom snabbt att ogilla det spelmekaniska och hur det påverkat andra besläktade spelserier på grund av hemska designval...



Loading next content