Svenska
Gamereactor
nyheter
The Division

"The Division kommer inte att släppas i år"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Spelet som stal E3-mässan 2013 var inte amerikanskt, det var inte heller Japanskt eller utvecklat av folk som tidigare pillat med vare sig Halo, Call of Duty eller något annat bästsäljande actionepos. Nej, det var helsvenskt och så otroligt läckert att en hel spelvärld tappade hakan. Vi syftar naturligtvis på Massive Entertainments otroligt smaskiga onlineactionspel The Division, en titel som Gamereactor rapporterade om redan innan det utannonserades.

Under den gångna långhelgen har Gamereactor varit i kontakt med en person ur teamet bakom The Division och fått veta flertalet märkvärdiga nyheter om var i utvecklingsfasen man befinner sig och när spelet kan tänkas vara färdigt. Ubisoft har ju vid flera tillfällen meddelat att The Division kommer att vara färdigt för att släppas under hösten, något som vår anonyma källa nu dementerar. Tydligen är studion inte särskilt nöjda med det faktum att Ubisoft gått ut med ett premiärdatum då The Division är väldigt, väldigt långt ifrån färdigt. Gamereactor har fått veta att i princip endast är färdiga med spelets grafikteknologi och inte hunnit börja bygga särskilt mycket på äventyret eller spelvärlden som sådan.

"Spelmotorn fungerar bra, den är inte klar men fungerar bra. Själva spelutvecklingen har knappt påbörjats, dock" hävdar källan vi pratat med.

"Att Ubisoft gått ut med ett 2014-releasedate känns skrattretande om jag ska vara helt ärlig, vi kommer aldrig att hinna släppa The Division i år. Detta är ett stort projekt, vi har väldigt långt kvar..."

Ubisoft försenade ifjol Watch Dogs som drogs med buggar och tekniska bekymmer när vi testspelade äventyret i oktober 2013. Att The Division inte ens är halvfärdigt har såklart inte bekräftats av utgivaren men det vore knappast chockerande om det visade sig att man gått ut med ett lite väl optimistiskt premiärdatum för vad vi, just nu, anser vara världens näst hetaste, kommande spel.

The Division
The Division
The Division

Relaterade texter

4
The Division: UndergroundScore

The Division: Underground

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

New Yorks gator må vara uppstädade, men det gömmer sig gott om fiender under jord. Häng med ner i mörkret i den första expansionen till Ubisofts onlinespel...

The DivisionScore

The Division

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

Snökaos och ond, bråd död väntar oss i New York så här års. Mathias har satt betyg på vårens mest hypade onlinespel...

1
The Division-filmen tycks vara nedlagd

The Division-filmen tycks vara nedlagd

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

The Division-filmen utannonserades redan 2016 av Ubisoft efter lanseringen av det postapokalyptiska co-op-spelet. Sedan dess har vi fått några uppdateringar om hur det...

1
The Division-filmen kommer till Netflix

The Division-filmen kommer till Netflix

NYHET. Skrivet av André Lamartine

Mythic Quest var visst inte den enda icke-spelbara produkten att avslöjas på årets Ubisoft-konferens, för nyligen meddelades det även att Netflix har fått rättigheterna...Loading next content