Svenska
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online fyller tio år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har nu faktiskt gått tio år sedan The Elder Scrolls Online ursprungligen lanserades. Spelet släpptes först till PC och Mac år 2014 och tog sig senare till PS4 och Xbox One ett år senare, alltså 2015. En optimerad version till PS5 och Xbox Series släpptes till sist år 2021, och vi förmodar att fler utgåvor kan bli aktuella längre fram.

Under det senaste decenniet har The Elder Scrolls Online fått åtta stora expansioner med ny story, vilka är Morrowind, Summerset, Elsweyr, Greymoor, Blackwood, High Isle, Necrom och Gold Road. Sistnämnda har dock inte släppts ännu men har premiär i juni.

Om du trodde detta skulle firas med godisfiskdamm, tipspromenader, blindbock och gräddtårta så tog du dock fel. I största stillsamhet postade det officiella Elder Scrolls Online-kontot på X nedanstående bild och skrev följande:

Hör du till dem spel spelar eller har spelat The Elder Scrolls Online?

The Elder Scrolls Online
Den 4 april år 2014 hade The Elder Scrolls Online premiär.

Relaterade texter

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Zenimax Online Studios har jobbat i sju år och dundrar nu ut ett av de mest påkostade onlinerollspelen någonsin. Oskar Nyström har hårdtestat...

0
The Elder Scrolls Online fyller tio år

The Elder Scrolls Online fyller tio år

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det har nu faktiskt gått tio år sedan The Elder Scrolls Online ursprungligen lanserades. Spelet släpptes först till PC och Mac år 2014 och tog sig senare till PS4 och...Loading next content