Svenska
Gamereactor
nyheter
The Falconeer

The Falconeer utannonserat till Playstation och Switch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Xbox Series S/X släpptes i november var The Falconeer en av lanseringstitlarna. Även om det inte fick några toppbetyg, gjorde den unika blandningen av rollspel samt flygstrider att det ändå stod ut i mängden. Efter ett par patchar och mindre expansioner (The Kraken, The Hunter och Atun's Folly) blev spelet mycket bättre och fler gamers upptäckte det när det lades till i Xbox Game Pass.

Nu är det dags för ännu fler att upptäcka det roliga, eftersom The Falconeer har utannonserats till både Playstation 4/5 och Switch. Denna utgåva heter The Falconeer: Warrior Edition, och levereras med den nya expansionen Edge of the World samt ett par andra förbättringar. Kolla in utannonseringstrailern nedan.

Falconeer: Warrior Edition har premiär den 5 augusti, och kommer även till Xbox-konsolerna och PC.

HQ
The Falconeer

Relaterade texter

The FalconeerScore

The Falconeer

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

The Falconeer är utvecklat av endast en ynka person, men räcker det för att flyga hem med ett toppbetyg? Joakim har testat Xbox Series X-versionen, och är redo att lämna omdöme.

Läckra vyer i ny The Falconeer-trailer

Läckra vyer i ny The Falconeer-trailer

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Tomas Salas och Wired Productions kommande The Falconeer är en av de mest unika titlarna vid Xbox Series X-premiären den 10 november. Här får vi spela diverse olika...Loading next content