Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

The Flash-regissören sägs vara involverad i nästa Batman-film

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är bråda dagar för The Flash-regissören Andy Muschietti. För det är inte nog med att han befinner sig mitt uppe i en av Warner Bros största premiärer, utan nu skvallras det även om att han har ett antal fingrar med i spelet kring nästa stora Batman-film.

Det var under en intervju med Narcity Canada som Muschietti blev utfrågad om Batman: The Brave and The Bold, och vad han skulle göra ifall han fått regissera sin egen film med läderlappen i huvudrollen. Svaret han gav var minst sagt, intressant..

Oh...I don't think I can talk to that...yet.

Så vad innebär detta kryptiska uttalande, kan det rent av vara så att Muschiettis nästa projekt som regissör faktiskt är Batman: The Brave and The Bold? Rent logiskt känns det absolut som en möjlighet. Speciellt om vi ser till hur otroligt positiva de tidiga intrycken och generella surret kring The Flash varit Klart som korvspad att Warner och DC vill fortsätta dra nytta av en sådan talang då.

Sen finns där så klart en annan diskussion kring huruvida det är så lyckat att producera vad som i grund och botten är ännu en reboot av Batman. Speciellt efter att Matt Reeves The Batman med Robert Pattinson i huvudrollen mottogs så väl.

Vad är dina tankar om ännu en reboot av Batman? Och tror du i så fall Muschietti är rätt person för det?

The Flash-regissören sägs vara involverad i nästa Batman-film
"Vad sägs om en puss lilla kissekatten?"


Loading next content