Svenska
Gamereactor
nyheter
Perfect Dark

The Game Awards bjöd på första trailern till nya Perfect Dark

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Initiative är en hyfsat ny spelstudio som tillhör Microsoft och sedan den grundades har teamet dammsugit spelvärlden på topptalang från de största utvecklarna. Under Geoff Keighleys The Game Awards fick vi se den första trailern från deras första spel; Perfect Dark (om än en cinematisk sådan utan gameplay). Av videon att döma ser det förstås mustigt och ytterst grafiktungt ut, och det ska man också förvänta sig av studion som ska tillverka "AAAA-spel".

Storymässigt verkar det bjuda på en spionthriller i en scifi-värld drabbad av miljöförstöring - men med en rejält twist. Här är det storföretagen som räddar världen istället för att vara onda och ansiktslösa megakorporationer som annars är så vanligt inom scifi. Men riktigt så enkelt, tycks det inte vara. De verkar dölja något, och det är där du och Joanna Dark kommer in i bilden.

Spelsläppet ligger troligtvis runt två år bort om vi har läst vårt kaffesump rätt, så börja inte längta längta för mycket redan nu. Trailern ser du här nedan.

HQ
Perfect Dark

Relaterade texterLoading next content