Svenska
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part I

The Last of Us: Part I blir 30% billigare på PC än PS5

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Naughty Dogs nyversion av sitt älskade spel har väckt en hel del kontrovers de senaste månaderna på grund av det faktum att det är ett fullprisspel för 700kr. Speciellt då många fans faktiskt anser att det är en rätt konservativ remake. Men när det nu kommer till PC i början av mars nästa år blir det det markant billigare än konsolversionen, för både på Steam likväl som Epic Game Store kommer det nämligen kosta 499kr istället för 699kr. Huruvida de kommer matcha det nya priset även för konsolversionen vet vi inte och mycket kontrovers hade kunnat undvikas om spelet haft denna prislapp även på PS5 när det först släpptes. The Last of Us: Part I lanseras på PC den 3:e mars nästa år.

Tycker du 700kr är för mycket för Naughty Dogs remake? Är det nya priset på PC mer resonligt eller borde det kosta ännu mindre?

The Last of Us: Part I
Sänk priset annars får ni smaka på pilen!

Relaterade texter

The Last of Us: Part I (PC)Score

The Last of Us: Part I (PC)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter tio års väntan är det nu äntligen dags för PC-spelarna att ta del av det vi på Gamereactor anser vara tidernas bästa spel, men håller det verkligen måttet?

The Last of Us: Part IScore

The Last of Us: Part I

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Petters ögon har blivit alldeles sprängröda och vattniga, igen, när han för en fjärde gång tillbringat 15 underbara timmar tillsammans med Naughty Dogs odödliga mästerverk...



Loading next content