Svenska
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part II

The Last of Us: Part II-dokumentär utannonserad

Naughty Dog är redo att prata om hur läckor, pandemi och crunch påverkade utvecklingen av deras mästerverk...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

God of War-dokumentären Raising Kratos och Psychonauts 2-motsvarigheten PsychOdyssey är två lysande dokumentärer som ger oss en ärlig bild av hur roligt, utmanande och förödande det kan vara att skapa TV-spel, men det finns även andra bra sådana. Ett exempel på det senare är The Last of Us mer PR-vänliga Grounded, och vi hade gärna fått en uppföljare till den.

Och det är precis vad vi kommer få, eftersom Naughty Dog nu bekräftar en bakom kulisserna-dokumentär om The Last of Us: Part II som helt enkelt kallas Grounded II och släpps någon gång senare i år. Dokumentären omfattar video och intervjuer från hela vägen tillbaka till 2016, då teamet Area 5 (som även gjorde den första delen) besökte Naughty Dog under de allra första delarna av utvecklingen.

Trailern som följer med utannonseringen gör oss hoppfulla att dokumentären kommer visa mer av de mindre positiva sidorna av att göra The Last of Us: Part II genom att nämna både crunch-kulturen, pandemin, de massiva läckorna och mer därtill. Kort sagt tror vi att det kommer vara värt en titt både för oss som älskar spelet och de som hatar det. Var dock medveten om att trailern innehåller spoilers för tidiga delar av äventyret.

HQ
The Last of Us: Part II
Att göra TV-spel är uppenbarligen ingen dans på rosor.

Relaterade texter

The Last of Us: Part IIScore

The Last of Us: Part II

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Sju år efter det första spelet är Ellie och Joel tillbaka för att göra chefredaktör Hegevall gråtmild och förstummad, igen. Detta är vår recension av tidernas mest vågade uppföljare...Loading next content