Svenska
Gamereactor
nyheter
The Nun II

The Nun 2 släpps digitalt imorgon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Med globala biljettintäkter motsvarande 2,5 miljarder kronor så har den arga nunnans återkomst varit en gynnsam sådan. Visst, den lyckades inte nå upp till den första filmens mäktiga resultat på fyra miljarder kronor, men med en förhållandevis nätt budget på knappt 400 miljoner kronor så är slutresultatet ändå riktigt bra.

För alla oss som aldrig hade möjlighet eller ork att bemöda sig med att besöka en biograf för att få njuta av den arga nunnan så kommer här lite goda nyheter. Imorgon släpps nämligen The Nun 2 på digitala plattformar, bland annat Prime där den går att köpa för 270 kr i högupplöst format. Streaming lär dock (som vanligt) få vänta ytterligare några veckor.

The Nun 2 regisserades av Michael Chaves, som även arbetat med The Curse of La Llorona och The Conjuring: The Devil Made Me Do It, och fick överlag ett gott mottagande på premiären, både av kritiker och biobesökare. I skrivande stund har The Nun 2 52% på Rotten Tomatoes, nästan dubbelt så bra jämfört med den problemfyllda första filmen som har 24%.

Tänker du passa på att se The Nun 2 från hemmets trygghet nu när den släpps digitalt?

The Nun II
Den första Nun var ett riktigt stolpskott.

Relaterade texter

1
The Nun 2 släpps digitalt imorgon

The Nun 2 släpps digitalt imorgon

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Med globala biljettintäkter motsvarande 2,5 miljarder kronor så har den arga nunnans återkomst varit en gynnsam sådan. Visst, den lyckades inte nå upp till den första...Loading next content