Svenska
Gamereactor
nyheter
The Outer Worlds

The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition är nu helt avslöjat

Amerikanska ESRB har åldersmärkt denna ännu inte offentliggjorda version av Obsidian Entertainments populära rollspel...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tidigare den här månaden rapporterade vi att The Outer Worlds fått en åldersklassificering av den taiwanesiska klassificeringsnämnden i en version som kallas Spacer's Choice Edition och som kommer till Playstation 5 och Xbox Series S/X.

Även om den här versionen fortfarande inte presenterats officiellt, så är den här typen av klassificeringar väldigt sällan fel och en bra källa till vad som är på gång. Därmed var vi redan tämligen säkra på att informationen stämde - nu kan vi med bestämdhet säga att vi är tvärsäkra. Anledningen är att ESRB (PEGI-motsvarigheten i USA) också har klassificerat The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition. Nu är bara frågan hur mycket denna version är förbättrad, om det finns något nytt innehåll och när det kommer utannonseras formellt.

Twitter-användaren Idle Sloth har även kommit över det nya omslaget till denna utgåva att dela med sig av, vilket vi tycker se äkta ut. Ser du fram emot att spela detta magnifika rollspel igen, den här gången optimerat för Playstation 5 och Xbox Series S/X?

The Outer Worlds

Relaterade texter

The Outer WorldsScore

The Outer Worlds

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam tar sig an Halcyon-systemets alla galenskaper i Obsidians senaste rollspel...Loading next content