Svenska
Gamereactor
nyheter
The Outlast Trials
AKTUELLT: Gamescom 2022-täckning

The Outlast: Trials får ny trailer och en stängd beta i oktober

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var nästan på dagen ett år sedan nu. När Red Barrels förkunnade att The Outlast: Trials skulle försenas till 2022 och sedan dess har vi inte hört ett vitten från utvecklaren. Men i kväll fick vi äntligen en uppdatering och det visar sig att de ligger i fas och nästa steg blir en stängd beta i oktober månad. Men inte nog med det. Vi fick förstås en tillhörande trailer också, som föga överraskande var mörk i dubbel bemärkelse. Dels var det sedvanligt dålig belysning i dårhuset där inhumana experiment utfördes av Murkoff Corporation under Kalla Kriget men det var också mörkt ända in i själen. Brutalt, makabert och allmänt grisigt. Mycket kött, blod och tarmar. Hjärtskärande skrik och panikflykt. Vidriga karaktärer som dyker upp från ingenstans och slaktar en på stående fot. Ingenting verkar ha varit för barbariskt att ta med så vi är redo för vad som helst.

Betan kommer att pågå mellan 28:e oktober och 1:a november. I dagsläget verkar betan endast gälla PC, via Steam men utvecklaren hintade också om att det kan komma att ändras.

HQ

Relaterade texter

3
The Outlast TrialsScore

The Outlast Trials

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

The Outlast Trials är äntligen redo att lämna Early Access-stadiet, och vi har vadat genom inälvor och mörka rum i jakten på ett betyg.

0
The Outlast Trials släpps i early access

The Outlast Trials släpps i early access

NYHET. Skrivet av Måns Lindman

Det har onekligen tagit sin tid, närmare bestämt snart fyra år sedan utannonsering men nu närmar det sig äntligen, enligt Game Rant. The Outlast Trials har varit under...Loading next content