Svenska
Gamereactor
nyheter
The Outlast Trials

The Outlast Trials släpps i early access

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har onekligen tagit sin tid, närmare bestämt snart fyra år sedan utannonsering men nu närmar det sig äntligen, enligt Game Rant. The Outlast Trials har varit under utveckling sedan 2017 men utannonserades först 2019 och då skulle det släppas 2021 men releasen blev uppskjuten ett år, för att sedan bli uppskjutet till obestämt datum men nu, när vi är framme i 2023 så verkar det slutligen vara dags. I maj månad går skräckliret nämligen in i early access, och det blir som vi tidigare rapporterat om, co-op med upp till fyra spelare. De som föredrar att spela solo har även möjligheten att göra så.

När den slutgiltiga versionen släpps är i dagsläget inte känt men 18:e maj blir det i alla fall early access för The Outlast Trials på PC, och det kommer att vara tillgängligt både via Steam och Epic Game Store.

The Outlast Trials

Relaterade texter

3
The Outlast TrialsScore

The Outlast Trials

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

The Outlast Trials är äntligen redo att lämna Early Access-stadiet, och vi har vadat genom inälvor och mörka rum i jakten på ett betyg.

0
The Outlast Trials släpps i early access

The Outlast Trials släpps i early access

NYHET. Skrivet av Måns Lindman

Det har onekligen tagit sin tid, närmare bestämt snart fyra år sedan utannonsering men nu närmar det sig äntligen, enligt Game Rant. The Outlast Trials har varit under...Loading next content