Svenska
Gamereactor
nyheter
The Walking Dead: Season Two

The Walking Dead: Season Two släpps nu i december

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har längtat efter säsong två av The Walking Dead länge nu (känns det som i alla fall), och enligt Steam behöver vi inte vänta länge till. På sidan för The Walking Dead: Season Two står det nämligen att den första delen i det episodbaserade spelet lanseras den 17 december.

Telltale Games har inte utannonserat någonting officiellt, men tidigare erfarenheter pekar på att man bör lita på Valve och deras Steam-tjänst.

Priset då? 22,99€ för hela säsongen. Du kan också spara 10 procent om du förhandsbokar, men det där gör du förstås precis som du vill.

Värt att poängtera är att det här alltså enbart gäller för Mac- respektive PC-versionen, men räkna med nyheter om övriga utgåvor inom en snar framtid.

The Walking Dead: Season Two

Relaterade texter

The Walking Dead: Season Two - Episode 1Score

The Walking Dead: Season Two - Episode 1

RECENSION. Skrivet av Tobias Garsten

Telltale Games återvänder med fortsättningen av serien som omdefinierade en hel genre. Tobias, ännu omskakad efter fjolårets säsongsavslutning, har tagit sig an äventyret.

Clementine-actionfigur utannonserad

Clementine-actionfigur utannonserad

NYHET. Skrivet av Fredrik Säfström

Under New York Comic Con i helgen så utannonserade Telltale Games en actionfigur av Clementine från den omåttligt poulära The Walking Dead-serien. Figuren har tagits fram...

6
Säsongsfinalen av The Walking Dead ute nu

Säsongsfinalen av The Walking Dead ute nu

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Säsong två av det ljuvliga Telltale-äventyret The Walking Dead är nu officiellt över. Det femte och sista avsnittet, döpt till "No Going Back" finns nu att ladda ner...



Loading next content