Svenska
Gamereactor
nyheter
The Wandering Village
AKTUELLT: E3 2021-täckning

The Wandering Village visades upp igen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det ultramysiga The Wandering Village är en upplevelse som varvar ekologi med biologi. Du intar rollen som en allsmäktig kraft som styr små stadsbor. De behöver resurser, tak över huvudena och din roll är att bygga samhällen åt karaktärerna. Det fungerar väldigt mycket som klassiska spel inom genren med en twist. Du bygger inte dina städer på marken utan i luften ovanpå ryggen av vad som liknar en gigantisk dinosaurie.

Bakgrunden till detta beror på att dina överlevare lever på en förgiftad värld och de enda beboeliga platsen är på ryggen av dessa titaner som vandrar runt på världen. Temat för upplevelsen är denna symbios mellan dig, dina stadsbor och det här djuret som är essentiellt för dina stadsbors överlevnad. Du kan också ge kommandon till djuret även om det inte alltid lyssnar. Utmaningen är att överleva med begränsade resurser och utrymme.

Stray Fawn Studio har ett mycket unikt projekt på gång. Även om titeln inte har ett officiellt datum än visades en lite äldre video om spelet upp igen på mässan. Det är tydligt att det är något som alla älskare av titlar som Rimfrost och Frostpunk bör hålla ögonen på. Däremot fick vi inga nya detaljer om projektet.

HQ
The Wandering Village

Relaterade texter

0
The Wandering Village visades upp igen

The Wandering Village visades upp igen

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Det ultramysiga The Wandering Village är en upplevelse som varvar ekologi med biologi. Du intar rollen som en allsmäktig kraft som styr små stadsbor. De behöver resurser,...



Loading next content