Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3 har fått ännu en uppdatering till PC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För ett par dagar sedan släpptes den hett efterlängtade uppdateringen som tar The Witcer 3 in i den nya generationens konsoler med dedikerade versioner till både Playstation 5 och Xbox Series S/X samt en omfattande uppgradering även till PC. Bland annat så blev CD Project Reds mästerverk välsignat med ett fotoläge och stöd för "ray tracing". Men trots att det på pappret låter som den perfekta julklappen till fansen så har uppdateringen satt högre krav på spelarnas hårdvara, vilket i sin tur har lett till att spelet blivit tyngre för en PC att klara av.

Nu har det tacksamt nog släppts ytterligare en uppdatering till PC som hjälper till med ökad stabilitet samt nystar upp en del problem med Gog och Steam-klienternas overlay. Förhoppningsvis får poleringen bukt på de värsta problemen så att PC-spelarna får avnjuta Geralts hyllade resa utan en massa tekniska blockader på vägen.

The Witcher 3:s officiella twitterkonto hade detta att säga om sin "hotfix":

We've just released a hotfix for The Witcher 3 on PC, which should improve the overall stability and performance, and fix GOG & Steam overlays. The game version won't change.
Our teams are working on further improving the experience on all platforms.

The Witcher 3: Wild Hunt

Har du spelat The Witcher 3 sedan uppdateringen?

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...Loading next content