Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 4

The Witcher 4 utannonserat med nya karaktärer i huvudrollerna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Redan i mars 2020 gjorde CD Projekt Red det helt klart att arbetet med ett nytt The Witcher-spel hade påbörjats, men ville inte avslöja mer än så vid den tiden. Trots att vi fortfarande väntar på att The Witcher 3: Wild Hunt ska släppas till Playstation 5 och Xbox Series S/X i juli, verkar det nu vara dags att berätta mer.

CD Projekt Red berättar nu nämligen att utvecklingen av ett nytt The Witcher är på väg och att denna berättelse markerar början på en ny saga. Detta illustreras med bilden av en ny medaljong som de inkluderade i sin utannonsering. Detta spel kommer för övrigt inte använda grafikmotorn REDengine som vi bland annat fått se i The Witcher 3 och Cyberpunk 2077, utan istället byter utvecklarna till Unreal Engine 5 som ska hjälpa dem att sätta en ny standard för så kallade open world-spel. Detta är dock allt de vill säga just nu eftersom det vi för närvarande kallar The Witcher 4 fortfarande är flera år bort.

CD Projekt Red skriver även att de ska samarbeta med Epic runt det tekniska, men det betyder inte att spelet blir helt exklusivt till Epic Game Store, utan de har redan slagit fast att det kommer till "fler än ett format", vilket vi tolkar som att det kan vara så att Steam blir utan nästa Witcher-äventyr, medan det kommer till konsolerna.

Vilka förbättringar och förändringar hoppas du få se?

The Witcher 4

Relaterade texter

0
The Witcher 4 lanseras tidigast under 2025

The Witcher 4 lanseras tidigast under 2025

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

När CD Projekt Red utannonserade The Witcher 4 tidigare i år påpekades att titeln fortfarande var extremt tidigt i utvecklingen, vilket fortfarande är fallet att döma...Loading next content