Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher

The Witcher görs om

Massiv uppdatering på gång

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Witcher var ett spel som kom lite från ingenstans. Det såg bra ut på förhand och visade sig till slut bli en mycket glad överraskning, detta trots att det slogs mot industrigiganter som Halo 3 och Call of Duty 4: Modern Warfare. För att fira att spelet på tre månader har sålt 300000 exemplar kommer polska CD Projekt Red att göra om stora delar av spelet. Förutom att öka stabiliteten och fixa buggar kommer de även att helt och hållet göra om stora delar av översättningen.

De som läst de polska böckerna har påpekat för utvecklaren att det saknas detaljer och den speciella känslan, något som ska ha bokstavligt talat försvunnit i översättningen. Därmed kommer spelet att översättas igen, denna gång mer detaljerat och med större djup samt att vara närmare den polska förlagan. Dessutom ska vissa översättningar på andra språk förändras för att vara mer sann sin förlaga. Dessutom kommer viss grafisk putsning och flera nya karaktärsmodeller och animationer att finnas med.

Spelet kommer att ges ut igen i en upplaga som kommer att heta The Witcher Enhanced Edition där även en bakom-scenerna-video, en novell av författaren bakom böckerna, ett soundtrack samt en spelguide på 112 sidor kommer att ingå. Vi som redan sitter på välspelade exemplar av The Witcher kommer inte att stå med näsan bar och skämmas, då det uppdaterade materialet kommer att släppas som en nerladdningsbar uppdatering. Någon gång under maj månad borde både den nya utgåvan och uppdateringen finnas tillgängliga.

The WitcherThe WitcherThe WitcherThe Witcher
The WitcherThe WitcherThe WitcherThe Witcher
The WitcherThe WitcherThe WitcherThe Witcher

Relaterade texter

The WitcherScore

The Witcher

RECENSION. Skrivet av Jesper Karlsson

Ett hårt försenat polskt actionäventyr med rollspelsinslag, baserat på en serie fantasyböcker från Polen



Loading next content