Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witness

The Witness får PS4 Pro patch - 4K och HDR inkluderat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det märks att PS4 Pro är i antågande. Information om flertalet spels PS4 Pro-stöd har dykt upp under de senaste dagarna, och nu kan även The Witness ta plats i ledet.

På spelets officiella hemsida pratas det om vad som kommer i spelets PS4 Pro patch (som i nuläget inte har ett releasedatum annat än någon gång i november).

Spelet kommer stödja HDR på både PS4 och PS4 Pro. Har du en tv som stödjer HDR kommer den funktionen aktiveras per automatik.

Använder du en PS4 Pro tillsammans med en 1080p-TV kommer The Witness renderas i sagda upplösning, 60 bilder i sekunden och ett MSAA gånger 4. Jämför det med om spelet körs på en normal Playstation 4 då det är 900p, 60 bilder och MSAA gånger 2 som gäller.

Om du däremot har en 4K-TV får du två val.

Antingen körs spelvärlden i 1440p, uppskalad till 4K, och text och gränssnitt i riktig 4K. Detta i 60 bilder per sekund.

Eller, "4K for everything, 30 fps".

The Witness

Relaterade texter

The WitnessScore

The Witness

RECENSION. Skrivet av Jerry Fogselius

Har du penna och papper? Hämta det, annars har du ingen chans att ta dig framåt i The Witness...

8
(Vs) Firewatch vs The Witness

(Vs) Firewatch vs The Witness

ARTIKEL. Skrivet av André Wigert

Två av fjolårets kanske ensammaste spelupplevelser har fått göra upp i ett smarrigt strykpartaj, och André har korat en vinnareLoading next content