Svenska
Gamereactor
lifestyle
Nier: Automata Ver1.1a

This Nier: Automata-vinet har åldrats medan du lyssnar på Ver1.1a:s soundtrack

Ja, verkligen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har sett en mängd olika videospelssamarbeten tidigare, många inklusive alkoholtillverkare, som Ballentine's och Borderlands. Men det senaste samarbetet tar saker och ting ett steg längre.

Square Enix har slagit sig ihop med Onkyo för att skapa en serie Nier: Automata -inspirerade viner. Det riktigt bisarra med detta samarbete är dock att vinerna har lagrats på fat samtidigt som musik från Nier: Automata Ver1.1a spelas i bakgrunden hela tiden. Vi är inte säkra på hur detta översätts till smak eller hur detta bakgrundsåldrande soundtrack förändrar vinets hy alls, men det är definitivt en intressant idé.

Det finns ett par olika Nier-viner tillgängliga, som heter YoRHa No.2 Type B och YoRHa No.9 Type S, och alla är nu till salu och har varit det i några månader faktiskt. Du kan se dem och beställa en flaska här.

Nier: Automata Ver1.1a
Detta är en annons:

Tack, Siliconera.

Relaterade texter

1
Nier: Automata-serien startar till veckan

Nier: Automata-serien startar till veckan

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I februari meddelade Square Enix att de arbetade på en animé-serie baserade på Nier: Automata, och nu har vi fått mer information, inklusive när det roliga börjar. Vi...Loading next content