Svenska
Gamereactor
nyheter
The Gunk

Thunderful: The Gunk släpps endast till PC och Xbox

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Göteborgsbaserade utvecklaren Image & Form har blivit kända för sina eminenta SteamWorld-spel, vars briljanta och väldesignade äventyr blivit mäkta populära. Deras nästa titel är dock något helt annat. Det heter The Gunk och utannonserades under Xbox Games Showcase i veckan, och är inte en del av SteamWorld-universumet.

I den första trailern för spelet fick vi se protagonisten suga upp något slags svart... ja... gunk, som tycks förgifta världen. Med tanke på Image & Forms goda facit är såklart vi sugna på att få se mer från detta spel, och efter att det i media cirkulerat uppgifter om att det skulle vara exklusivt till Xbox-konsolerna och PC, så tog vi kontakt med Thunderful Publishing för ett förtydligande. Chefen Brjann Sigurgeirsson svarade:

"The Gunk är exklusivt för Xbox samt Windows PC. Vi har inte satt upp någon bortre tidsgräns för exklusiviteten, utan det kommer att förbli så."

Och därmed vet vi det. Första trailern för The Gunk samt en trave bilder hittar du här nedan.

HQ
The Gunk
The Gunk
The Gunk
The Gunk
The Gunk
The Gunk
The Gunk

Relaterade texter

The GunkScore

The Gunk

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Göteborgsbaserade Image & Form är tillbaka med ett nytt äventyr, som låter oss dammsuga svart sörja och utforska en svunnen civilisation...Loading next content