Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Wreckreation

Tidigare Burnout-utvecklare utannonserar Wreckreation

Burnout möter Forza Horizon och Trackmania i Three Fields Entertainments nyss utannonserade Wreckreation...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nästa spel från den brittiska utvecklaren Three Fields Entertainment (som består av flera tidigare EA- och Criterion-utvecklare) har just avslöjats som en del av THQ Nordic Digital Showcase. Det handlar om ett arkadracingspel och verkar kombinera den öppna världen från Forza Horizon med inställningsmöjligheter som för tankarna till Trackmania och takedowns liknande i Burnout 3: Takedown.

HQ

Wreckreation låter oss spelare köra en mängd olika bilar och fordon, från muskelkärror till sportigare grejer, skåpbilar och till och med grävmaskiner och så vidare. Den öppna spelvärlden sägs vara cirka 400 kvadratkilometer stor och serveras som en hel stat, uppdelad i fyra unika territorier med totalt 450 km väg att utforska - även om du inte behöver hålla dig till asfalten för att resa runt i världen.

När det gäller vad du kan göra i Wreckreation kommer det finnas tävlingar att delta i, reklamskyltar att förstöra, diverse utmaningar och till och med en anpassningssvit kallat Game DJ som låter spelarna sätta ramper, vägpartier och med hela banor i världen närhelst det passar dem. Vi får även veta att detta är ett liknande system som det Three Fields använde för att skapa själva världen, och att det ska fungera sömlöst.

Möjligheten att interagera med världen erbjuds även i multiplayer, vilket gör det möjligt för vänner att dyka ner i samma spelvärld och ställa till med all slags förödelse. Även om THQ Nordic och Three Fields Entertainment ännu inte avslöjat exakt releasedatum ännu, har vi fått veta att Wreckreation åtminstone kommer till PC.

Wreckreation
WreckreationWreckreationWreckreation
WreckreationWreckreation
WreckreationWreckreationWreckreation

Relaterade texterLoading next content