Svenska
Gamereactor
nyheter
Titan Station

Titan Station låter dig utforska en chockerande upptäckt

Det kommande svenska enmansprojektet Titan Station tycks bjuda på en lika spännande som unik historia...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den svenske veteranutvecklaren Joakim Larsen har arbetat med flera stora svenska utvecklare såsom Dice, Paradox och Starbreeze. Men den här gången ville han göra sitt eget drömprojekt, och resultatet är Titan Station.

Det har ett 70-talsdoftande retroscifi-tema och utspelas på en rymdstation på Saturnus måne Titan, och det är upp till dig att avslöja ett mysterium och bestämma vem du kan lita på och vem du inte bör lyssna på. Här är den officiella beskrivningen:

"Far into the future, in the year 1999: David, a systems operator, runs from his troubles by taking a job on a space station. After arriving, his mundane work turns into a struggle for his very life as he makes a shocking discovery."

Titan Station lanseras på Steam den 11 november. Det finns även planer på att lansera det till Playstation och Xbox, men inget har ännu bekräftats officiellt. Kolla in utannonseringstrailern nedan.

HQ
Titan Station
Titan StationTitan Station
Titan StationTitan Station

Relaterade texter

1
Titan StationScore

Titan Station

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har beslutat sig för att lämna sitt jordliga liv och börja jobba på rymdstationen Titan Station, som bjussar på några av detta solsystemets läckraste korridorer...Loading next content