Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Titanfall 2

Titanfall 2 har utan förvarning patchats och nu trängs spelarna på servrarna

Det spekuleras flitigt om detta kan vara en testballong från Respawn för att se om det finns intresse för ett tredje spel i serien...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Titanfall och dess uppföljare Titanfall 2 är tyvärr en sorglig historia. Båda spelen var fullkomligen lysande, men fick aldrig de försäljningssiffror de verkligen förtjänade, och ett tredje spel släpptes aldrig. Istället är spinoffen Apex Legends (som utspelas i samma universum, med få andra likheter) det enda som nu finns kvar idag från de två klassiska titlarna.

Men utan någon förvarning bestämde sig Respawn plötsligt för att uppdatera Titanfall 2 lagom till helgen, ett spel som har varit i stort sett ospelbart i flera år med både trasiga servrar (främst PC) och ganska liten community (alla format). Och med saker och ting fixade återvände spelarna.

Enligt SteamDB var det en topp på 23 234 samtidiga spelare under helgen - vilket inte är långt från toppnoteringen (för två år sedan) då det nådde 27 631 samtidiga spelare. Även om vi inte kan få så detaljerade uppgifter från konsolerna, provade vi Xbox-versionen och kunde snabbt starta en match, vilket bevisar att det verkar finnas gott om människor som spelar även till konsolerna.

Det finns flera personer som hoppas att detta kan vara ett tecken på att Titanfall 3 faktiskt är på väg, men vi skulle starkt rekommendera dig att hålla alla dessa förhoppningar på en rimlig nivå eftersom det är hög risk för besvikelse.

Titanfall 2

Relaterade texterLoading next content