Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Starfield

Todd Howard: Du kan inte få soppatorsk i Starfield

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är många av oss som väntar på att Bethesdas nästa stora satsning - ni vet Starfield - ska lanseras, och även om releasedatumet har blivit framflyttat till det andra kvartalet nästa år så börjar vi matas med allt mer information om vad som väntar när det väl vankas lansering. Todd Howard, studions alldeles egna överhuvud, gästade nämligen Lex Fridmans podcast nyligen, och väl bakom mikrofonen fick vi veta ett par detaljer vi inte visste sedan tidigare.

Bland annat kommer alla spelets planeter innehålla uppdrag och aktiviteter för alla olika nivåer, och oavsett om du är en "överlevlad" rymdveteran eller en svag galax-nybörjare så kommer du hitta innehåll som passar just din nivå genom hela Starfields spelvärld. Howard berättade även att våra rymdskepp inte kommer att kunna drabbas av soppatorsk medans vi utforskar stjärnorna, detta då det hade enligt honom förstört det roliga med att våga upptäcka nya platser.

Väl på marknivå så kommer vi som spelare även påverkas olika av diverse miljöer beroende på vilken typ av utrustning vi har. Är en planet fylld med giftig gas eller har extrema temperaturskillnader så kan man behöva specifika dräkter för att handskas med den fientliga miljön, som exempel.

Ni kan lyssna på podcasten i sin helhet via länken här.

Starfield

Relaterade texterLoading next content