Svenska
Gamereactor
nyheter
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 kommer till PS5, Xbox Series S/X och Switch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tony Hawk, Activision och Nintendo har senaste dagarna via Twitter ogenerat antytt att Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 skulle vara på väg till främst Switch. Och nu har detta bekräftats, och mer därtill.

Spelet kommer nämligen till Playstation 5 och Xbox Series S/X utöver Switch. Till de båda förstnämnda släpps spelet den 26 mars, medan Nintendo-spelare får vänta till "senare 2021". Playstation 5- och Xbox Series X-utgåvorna låter oss välja mellan att spela med 1080p samt 120 bilder per sekund eller 4K och 60 bilder per sekund. Detta medan Xbox Series S kör i 1440p uppskalat till 4K. De säger ingenting om hur Switch-utgåvan kommer att bli, men alla utgåvor kommer att erbjuda bättre och mer dynamiska skuggor, reflektioner, karaktärsmodeller och annat.

Därför är det lite nedslående att höra att de av oss som redan äger den vanliga utgåvan till Playstation 4 eller Xbox One inte får en gratis uppgradering, utan behöver betala 10 dollar extra till Activision för ett så kallat Cross-Gen Deluxe Bundle. Om du däremot äger Digital Deluxe Edition får du uppgraderingen utan extra kostnad.

HQ
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Relaterade texter

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2Score

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Ett 21 år gammalt skateboard-spel (+ uppföljare) som blev en älskad kulturikon - är nu tillbaka. Hegevall har snörat på sig DC-skorna...Loading next content