Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Total War: Pharaoh

Total War: Pharaoh officiellt utannonserat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Creative Assembly och Sega har utannonserat Total War: Pharaoh, det senaste spelet i den ikoniska strategispelserien och en återgång till historia för serien.

I Total War: Pharaoh är faraonerna döda. Egypten, Kanaan och det hettitiska riket ropar efter en ny ledare. Det är upp till dig att svara på detta rop och bli den nya ledaren. Vid lanseringen kommer det att finnas åtta fraktionsledare att välja bland en varierad lista av enheter att ta med i strid.

I en kampanj kommer du inte bara att ha att göra med folket i det gamla Egypten, utan även med naturkatastrofer och utländska inkräktare. Plötsliga väderförändringar kan slå till även i stridens hetta och förändra hur du spelar och lägger upp din strategi.

HQ

En annan nyhet är mekanismen för kampanjanpassning, som gör det möjligt att ändra en mängd saker som startpositioner, resurser och risken för naturkatastrofer.

Total War: Pharaoh släpps i oktober, och du kan förbeställa det redan nu antingen via Epic Games Store eller Steam. Förbeställning ger dig tidig tillgång till spelet, Avatar of the Gods Cosmetic Pack och Heart of the Shardana Cosmetic Pack. För mer information, kolla in Creative Assemblys FAQ här.

Total War: Pharaoh

Relaterade texter

5
Total War: PharaohScore

Total War: Pharaoh

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Skrivbordsgeneralen Patrik har åkt tillbaka till kollapsen av bronsåldern för att ta reda på en gång för alla, vilka de invaderande sjöfolken egentligen var...

4
Total War: Pharaoh officiellt utannonserat

Total War: Pharaoh officiellt utannonserat

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Creative Assembly och Sega har utannonserat Total War: Pharaoh, det senaste spelet i den ikoniska strategispelserien och en återgång till historia för serien. I Total...Loading next content