Svenska
Gamereactor
nyheter
Destiny 2: Beyond Light

Tre stora Destiny 2-expansioner utannonserade

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Bungie lovade att under gårdagskvällen berätta stora nyheter om Destiny 2, och man kan väl lugnt säga att de hade täckning. Bland annat fick vi veta att vi inte bör hoppas på Destiny 3, detta eftersom det nu är tre stora expansioner utannonserade till Destiny 2. Den första heter Beyond Light och kommer att lanseras den 22 september. Då går resan till en av Jupiters månar, Europa, där otäckingen Eramis försöker skaffa sig en enorm Exo-armé. Det betyder dock inte att all tid kommer spenderas där, för intressant nog tar de även tillbaka Destinys Cosmodrome. Och det är mer nygammalt på gång.

Utvecklarna planerar att ta tillbaka ett antal saker från originalet, inklusive Vault of Glass och andra klassiska Raider och områden. Däremot kommer spelet inte nätdvändigtvis bli större av detta eftersom mindre populära områden och aktiviteter så småningom kommer att tas bort så att fokus kan vara på det viktigaste och mest populära. Dessa kommer då att hamna i det som lämpligt kallas ett valv med innehåll som kommer rotera och sedan komma tillbaka när saknaden blir stor nog.

Bungie passade även på att utannonsera ytterligare två expansioner som släpps år 2021 och 2022; Witch Queen samt Lightfall. Båda dessa kommer att erbjuda helt nya områden.

Med tanke på detta borde det inte vara någon chock att Destiny 2 också kommer att släppas till Playstation 5 och Xbox Series X. Spelet kommer stödja 4K och 60 bilder per sekund till dessa båda format, medan alla karaktärer, utrustning och valuta automatiskt följer med. Dessutom utlovas cross-play nästa år, även om de inte kan säga exakt när det blir dags.

HQ
HQ
HQ
Destiny 2: Beyond Light
Destiny 2: Beyond Light
Destiny 2: Beyond LightDestiny 2: Beyond LightDestiny 2: Beyond Light

Relaterade texterLoading next content