Svenska
Gamereactor
nyheter
Trine 3: The Artifacts of Power

Trine 3: The Artifacts of Power utannonserat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Finska utvecklaren Frozenbyte har just låtit utannonsera nästa del i Trine-serien, nämligen Trine 3: The Artifacts of Power. Det är knapphändigt med detaljer, men som trailern och de första bilderna visar är den utsökta designen fortfarande intakt. Och som synes är det fortfarande tre hjältar äventyret kretsar kring.

Dessa är för övrigt samma som tidigare, det vill säga magikern Amadeus, tjuven Zoya och riddaren Pontius. Det verkar även vara mer inslag av tredimensionella inslag nu i en spelserie som annars varit tvådimensionell.

Trine 3: The Artifacts of Power lär släppas till fler format, men tills vidare är bara PC utannonserat, och det kommer att lanseras redan i år. Kolla in trailer och bilder här nedan och vill du veta ännu mer hittar du spelets officiella hemsida på denna länk.

HQ
Trine 3: The Artifacts of PowerTrine 3: The Artifacts of Power
Trine 3: The Artifacts of Power
Trine 3: The Artifacts of PowerTrine 3: The Artifacts of Power

Relaterade texter

Trine 1-3 ute nu till Nintendo Switch

Trine 1-3 ute nu till Nintendo Switch

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Finska utvecklaren Frozenbyte meddelar att de nu lanserat de tre hittills släppta spelen i Trine-serien till Nintendo Switch i en samling kallad Enchanted Edition. Den...

3
Trine 3 kommer till Playstation 4

Trine 3 kommer till Playstation 4

NYHET. Skrivet av Jonathan Björklund

Den tredje delen i Frozenbytes pusselfyllda äventyrsserie Trine finns som bekant redan till PC, men nu har utvecklarna gått ut med att Trine 3: The Artifacts of Power...Loading next content