Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
League of Legends

TSM lämnar LCS efter 10 år i ligan

E-sportorganisationen kommer att flytta till en annan nivå ett-region.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är ingen hemlighet att League of Legends Championship Series har mött sina problem och problem under de senaste åren, med Riot Games som kämpar för att åberopa samma intresse och konkurrensnivå i den nordamerikanska ligan som den europeiska LEC och de flera asiatiska tier one-ligorna.

Medan Riot fortsätter att skapa nya initiativ och planer för att få LCS tillbaka till kampform, har e-sportorganisationen TSM beslutat att hoppa skeppet och har nu meddelat planer på att lämna LCS och flytta till en annan nivå ett-region.

Som noterats i en video med TSM: s VD Andy Dinh i huvudrollen får vi inte veta exakt vilken liga TSM tittar på att gå med, men detta kommer sannolikt att vara något som TSM syftar till att slutföra när LCS-säsongen 2023 har avslutats i slutet av sommaren.

League of Legends
TSM

Relaterade texterLoading next content