Svenska
Gamereactor
nyheter
Tunic

Tunic får överraskningspremiär och släpps direkt till Xbox Game Pass

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sent igår hade Microsoft sin ID@Xbox Showcase där de hade många trevliga utannonseringar gällande indiespel. Ett av de mest spektakulära sådana var att det hypade Tunic fick en överraskande lansering direkt till Xbox Game Pass redan på premiärdagen - som var igår.

Det var bara för några dagar sedan som Microsoft avslöjade ett ganska fint urval av spel som kommer till deras prenumerationstjänst Game Pass den här månaden, men de hade uppenbarligen mer planerat. Tunic har beskrivits som ett klassiskt Zelda-äventyr med en fantasy-overworld att utforska tillsammans med en charmig räv utrustad med sköld och svärd, klädd i något som vi tror han lånat av Link.

Tunic har fått riktigt bra recensioner internationellt (vår är på väg) och vi kan verkligen rekommendera dig att kolla in detta närmare. Om du har Xbox Game Pass kommer det bokstavligen inte att kosta dig någonting. Kika på lanseringstrailern nedan, vi lovar att det skapar äventyrssug.

HQ
Tunic

Relaterade texter

0
Tunic släpps den 16 mars 2022

Tunic släpps den 16 mars 2022

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Årets The Game Awards inleddes med tillkännagivandet att Tunic kommer att släppas till PC, Xbox One och Xbox Series den 16 mars 2022. Den Zelda-liknande titeln...

0
GRTV intervjuar skaparen av Tunic

GRTV intervjuar skaparen av Tunic

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Tunic står sig som en av de mest spännande och därmed efterlängtade titlarna som ingår i Microsofts ID@Xbox-program för indie-utvecklare och för att få veta mer om denna...Loading next content