Svenska
Gamereactor
nyheter
Pokémon Sun/Moon

Tusentals spelare bannas från Pokémon Sun/Moon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Pokémon Company har svingat "bannhammaren" i Pokémon Sun/Moon och tilltaget var mycket effektivt. Hela 5994 spelare har nämligen blivit utslängda från online-komponenten i nämnda 3DS-titlar efter att ha funnits skyldiga till att ha använt manipulerade sparfiler. Fusket nyttjades bland annat för att nå framgång i diverse uppkopplade spellägen, men såhär efter utslaget är alla skyldiga portade från allt mellan rankade online-strider till Global Missions.

Det kan dock finnas ett litet problem.

Ingen vet nämligen hur The Pokémon Company går tillväga för att skilja fuskare från vanliga spelare. För även om majoriteten av de som bannats har erkänt fusket höjs det varnande fingrar om att laglydiga tränare skulle kunna klassas som bedragare om man kommer över en manipulerad Pokémon via online-byten. Med andra ord: Var vaksam med vilka ni byter med i framtiden.

Pokémon Sun/Moon

Tack Kotaku

Relaterade texter

Nu finns Pokémon Bank ute till Sun och Moon

Nu finns Pokémon Bank ute till Sun och Moon

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Pokémon-jägare världen över har väntat på funktionen som gör det möjligt att föra över fickmonster från tidigare spel i serien till Pokémon Sun/Moon, och nu låter...Loading next content