Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Diablo IV

Två expansioner är redan på gång till Diablo IV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Diablo IV har nu släppts världen över och har fått strålande recensioner, och även om det är ett stort spel som tar många timmar att klara så kommer det förstås ändå finnas en stark efterfrågan om mer innehåll. Det vet Blizzard naturligtvis om med tanke på den rutin som finns där och det finns alltså en hel del material planerat framöver.

En del av det innehållet kommer man klämma in i kvartalsuppdateringarna, men för de som vill ha lite mer kött på benen och mer av storyn så är det två stycken expansioner planerade i skrivande stund. Detta bekräftades i en nyligen gjord intervju med Diablo-bossen Rod Ferguson att utöver att man redan nu planerar för de första kvartalsuppdateringarna så har man alltså också två expansioner under utveckling.

Rod Ferguson:
"As I sit here, we're about to launch the main game, we're finishing up season one, we're working on season two, we're working on expansion one, we're kicking off expansion two — all that's happening right now, and we haven't even launched the game."

Eftersom Diablo IV precis släppts så kan vi antagligen inte räkna med dessa expansioner riktigt än, men nog är det ändå trevliga nyheter att de redan är på väg.

Har du satt tänderna i Diablo IV ännu?

Diablo IV

Relaterade texter

Diablo IVScore

Diablo IV

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har hittat skatter, dränkt ruiner i blod och jagat Sanctuarys skapare i denna intensiva och uppslukande uppföljare...Loading next content