Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Ubisoft delar ut detaljerna på Rainbow Six: Siege's Copenhagen Major

Turneringen kommer att äga rum från slutet av april och kommer att innehålla en prispott på $750 000.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om cirka en månad kommer den första Major i kalendern Rainbow Six: Siege 2023 att äga rum. Turneringen kommer att hållas i Köpenhamn, Danmark, från 24 april till 7 maj och kommer att innehålla en live publikfinal från 5-7 maj.

Men med den turneringen nästan här har Ubisoft nu delat en massa extra detaljer om evenemanget, inklusive dess rudimentära schema, prispott, plats och mer.

Det nuvarande schemat kommer att se den första fasen av spelet som börjar den 24 april och pågår i tre dagar, med detta ser 16 lag tävla i en gruppfäste, allt innan den andra fasen äger rum mellan 29 april och 3 maj, vilket kommer att vara en knockout -konsol för att bestämma de åtta finalistlagen. Därefter blir det finalfas mellan 5-7 maj.

Annars får vi veta att evenemanget kommer att innehålla en prispott på $ 750,000 och kommer att vara värd på Forum Copenhagen, det är där fans kommer att flockas för live-delen.

Rainbow Six: Siege

Relaterade texterLoading next content