Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Eagle Flight

Ubisoft har satt datum för VR-spelen i höst

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft har ett antal spännande VR-projekt på gång och nu har de alla fått ett lanseringsdatum för de olika VR-brillorna. Spelen i fråga är Eagle Flight, Werewolves Within och Star Trek: Bridge Crew VR, som alla ska släppas till Playstation VR, Oculus Rift och HTC Vive.

I Eagle Flight axlar du rollen som en örn och svävar högt över Paris, och det kommer erbjuda en mängd olika aktiviteter med fokus på multiplayer. Det släpps till Oculus Rift den 18 oktober, Playstation VR den 9 november och HTC Vive den 20 december.

Werewolves Within är ett spel för fem till åtta personer där syftet är att identifiera varulvar innan det är för sent. Det ska släppas till alla VR-plattformar den 6 december.

Slutligen har vi Star Trek: Bridge Crew VR som låter dig arbeta som kapten på det ikoniska rymdskeppet och släpps till alla relevanta plattformar den 29 november.

I övrigt kan vi nämna att Trackmania Turbo också för stöd för VR och premiären beräknas ske den 8 november. Vilket spel ser du mest fram emot?

Eagle Flight

Relaterade texterLoading next content