Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Ubisoft har satt datumet för Six Invitational 2022

Turneringen startar den 7 februari och kommer att spelas inför livepublik.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som vi spekulerade igår har Ubisoft nu lyft ridån för Six Invitational 2022 och avslöjat när den främsta Rainbow Six: Siege-turneringen kommer att äga rum. Som noterats i ett pressmeddelande får vi veta att turneringen kommer att hållas mellan 7-19 februari och till och med kommer att innehålla en livepublik under de sista speldagarna.

Specifikt kommer det att vara 17-19 februari som kommer att innehålla en levande publik, med deltagare som går till Place Bell i Montreal för att fånga åtgärden när den utvecklas. Detta blir första gången Six Invitational har en livepublik sedan turneringen 2020.

Det exakta formatet är som följer:


  • Gruppspel - 7-11 februari

  • Slutspel del I - 13-15 februari

  • Slutspel del II och Grand Final - 17-19 februari

Evenemanget i sig kommer också att skryta med ett enormt pris på 3 miljoner dollar varav 20 lag kommer att slåss om, och för fans av det huvudsakliga Siege-spelet, som vanligt, kommer nästa år av innehåll att avslöjas under vad vi antar vara den senare (möjligen till och med sista) dagen i turneringen.

Rainbow Six: Siege

Relaterade texterLoading next content