Svenska
Gamereactor
nyheter
Watch Dogs: Legion

Ubisoft rapporteras helt ha skrotat planerna på fler Watch Dogs-spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det verkar inte bli några fler hacker-äventyr från Ubisoft, och bolaget uppges istället helt ha gett upp på varumärket. Detta enligt en källa inifrån bolaget som beskriver Watch Dogs som "dött och begravet".

Personen nämner det misslyckade Watch Dogs Legion som nådastöten för spelserien, och att Ubisoft i efterhand har lagt ner flera pågående projekt kopplade till spelserien, däribland ett med battle royale-tema.

Ubisoft tycks därmed ha lämnat hackarlivsstilen bakom sig till förmån för sina miljonsäljare Assassin's Creed och Far Cry, med nyligen släppta Mirage och ett sjunde kapitel i den sistnämnda serien nära förestående.

Vad tyckte du om Watch Dogs-spelen, och vilken i serien är din favorit?

Relaterade texter

Watch Dogs: LegionScore

Watch Dogs: Legion

RECENSION. Skrivet av Sebastian Lundin

Min arma hjärna har försökt ställa om till vänstertrafik i en totalitär framtidsversion av London som är övervakat till den milda grad att du inte ens kan klia dig i skrevet utan att regeringen har ett ord att säga om saken...

Watch Dogs: Legion läggs ner

Watch Dogs: Legion läggs ner

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Watch Dogs: Legion fick det kämpigt redan när det lanserades i oktober 2020, men det blev faktiskt värre efter de första uppdateringarna. Efter lagringsproblem, krascher...Loading next content